ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο «GIRAFFES FOR HOPE» μπορούν όλοι να βοηθήσουν το έργο του Σοφία για τα παιδιά. Διάλεξε έναν από τους παρακάτω τρόπους και δώσε κι εσύ ελπίδα στα παιδιά:

  • Απόκτησε ένα από τα 3 t-shirts με την καμηλοπάρδαλη που προτιμάς, προσφέροντας €15 στο Σοφία για τα Παιδιά. Τα t-shirts μπορείς να τα αποκτήσεις στο μικρομάγαζο του Σοφία για τα Παιδιά στο Mall of Cyprus ή στέλνοντας email στο Σοφία για τα Παιδιά, αναφέροντας το design, το size και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, για να το παραλάβεις με αντικαταβολή στο κοντινότερο Akis Express
  • Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα του Σοφία για τα Παιδιά «Υιοθετώ ένα παιδί».

Με όποιον τρόπο και αν επιλέξεις να βοηθήσεις, η συμβολή σου είναι ανεκτίμητη σε ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο έργο, που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΘΕΛΩ GIRAFFES FOR HOPE t-shirt

Μπορείς τώρα να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Giraffe t-shirt, που σχεδίασαν νέοι καλλιτέχνες της ομάδας των Partners VMLY&R, με κόστος €15, ποσό που θα ενισχύσει το έργο και τις δράσεις του Σοφία για τα Παιδιά. Επίλεξέ το στο μικρομάγαζο του Σοφία για τα Παιδιά στο Μall of Cyprus ή στο www.giraffesforhope.com στέλνοντας mail στο Σοφία για τα Παιδιά, αναφέροντας το design, το size και τα στοιχεία επικοινωνίας σου, για να το παραλάβεις με αντικαταβολή στο κοντινότερο Akis Express.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Υιοθετώ ένα παιδί»

Μπορείς να συμμετέχεις στο πρόγραμμα «Υιοθετώ ένα παιδί» του Σοφία για τα Παιδιά και να γίνεις ανάδοχος ενός παιδιού από την Κένυα. Με μόνο 20€ θα του προσφέρεις φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μόρφωση, για να μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια και ελπίδα.
Συμπλήρωσε την αίτηση αναδοχής εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο.