ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ PARTNERS VMLY&R

Μία συνεργασία
που χαρίζει παιδικά χαμόγελα

H συνεργασία του Σοφία για τα Παιδιά και της εταιρεία Partners VMLY&R ξεκίνησε μέσα από τη στενή και ανιδιοτελή σχέση τους πριν από 9 χρόνια. Σήμερα όμως τους ενώνει ακόμα ένα πολύτιμο και ευαίσθητο κομμάτι: η ανάγκη τους να προσφέρουν στα παιδιά της Κύπρου και της Κένυας.

Αυτή η ανάγκη γεννήθηκε όταν οι δύο συνεργάτες βρέθηκαν μαζί, το 2010, στην Κένυα με αφορμή την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τα παιδιά.

Εκεί, η Partners VMLY&R, είδε από πρώτο χέρι τις πραγματικές συνθήκες και ανάγκες διαβίωσης των παιδιών, αλλά κυρίως τη μεγάλη και καθοριστική συνεισφορά του  Σοφία για τα Παιδιά, με δράσεις που άλλαξαν κυριολεκτικά τη ζωή τους.

Από τότε έως και σήμερα, το Σοφία για τα Παιδιά και η Partners VMLY&R προχωρούν δίπλα δίπλα, με το πρώτο να οργανώνει δράσεις και σημαντικά κοινωνικά έργα και τη δεύτερη να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την επικοινωνία καθενός από αυτά, όχι μόνο αφιλοκερδώς, αλλά ενισχύοντας και οικονομικά το έργο του Σοφία για τα Παιδιά.

Η ειλικρινής και ζεστή αυτή σχέση έφερε σήμερα, μπροστά στο κοινό και το project «GIRAFFES FOR HOPE», που με την πρωτοτυπία και την ευαισθησία του παρακίνησε ήδη 20 μεγάλες εταιρείες να υιοθετήσουν από μια συλλεκτική καμηλοπάρδαλη δωρίζοντας το σημαντικό ποσό των €5000 η καθεμιά στο Σοφία για τα Παιδιά.

Η συνεργασία του Σοφία για τα Παιδιά και της εταιρείας Partners VMLY&R συνεχίζεται αδιάλειπτα και θα συνεχίζεται για όσο υπάρχουν ακόμα δράσεις με σκοπό τη φροντίδα και προστασία παιδιών στην Κύπρο αλλά και στην Κένυα.

Αυτός ο σκοπός δεν ενώνει μόνο δύο σπουδαίους συνεργάτες, αλλά όπως συμβαίνει και στο «GIRAFFES FOR HOPE», μπορεί να ενώσει ολόκληρη την Κύπρο.